O nama

Cards Print d.o.o. je kompanija koja je specijalizovana za proizvodnju svih vrsta štampanih okovratnih trakica. Uz poverenje kao veoma važan faktor koji odajemo našim kupcima, nudimo i kvalitetnu kontrolu, pouzdanost i vremensku preciznost.

Cards Print d.o.o. proizvodi jedinstvene linije okovratnih trakica na koje se štampa logo, slogan, ime kompanije ili neka poruka koja će obezbediti originalnost, promociju vašeg brenda ili kompanije kao i zadovoljstvo onih koji je nose.

Reklamne trakice koriste se za ključeve, mobilne telefone, flash memorije, akreditacije I dobar su poklon vašim poslovnim partnerima na promocijama, vašim zaposlenim, članovima vaše promotivne kampanje, novinarima na press konferencijama, svim vašim kupcima…

Trenutno preko 80% naših proizvoda uspešno koristi  1000 klijenata širom regiona  i širom evrope. Mi se oslanjamo na našu uspešnu operativnu strategiju koja glasi “velikom proizvodnjom malih proizvoda obezbediti veliko tržište”, sa smernicama za prestiž, kvalitet, inovacije i prioritet.  Sve to uz iskrenost, poštenje i kooperativni duh.

www. promotrakice.com je web stranica na kojoj vam predstavljamo, verovatno najveću, ponudu okovratnih traka , kao i materijala i načina štampe.